Studentskiva 2014

Vårt motto är att vara en trygg partner till Er och skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad studentskiva. Det gör vi genom vår kompetens och vårt nätverk av branschens bästa underleverantörer. Med ett brett utbud av lokaler och stor erfarenhet skapar vi studentskivor i Stockholm som passar just Er.

Tillsammans med STAD (Stockholm förebygger Alkohol och Drogproblem), polisen, Skatteverket, tillståndsenheten samverkar Studentevent inom projektet Student-13

Projektet startade 2008 och syftar främst till att minska våldsbrott och misshandelsfall i samband med studentskivor.

Student-13

Studentskiva på Pure

En av Stureplans bästa nattklubbar är Pure som upplevs som en exklusiv nattklubb, där allt från inredning till teknik är noga genomtänkt. Personalen är vana vid studentskivor och håller mycket hög servicenivå. Med tre stora barer och ett nedsänkt dansgolv är Pure ett perfekt för Din studentskiva!

Adress: Birger Jarlsgatan 29
Middagsgäster: 60 - 150 personer
Eftersläpp: 300 - 650 pers
Bokningsbara dagar: söndag till torsdag
Meny (PDF fil)
Se karta »

Studentskiva på NYPE

I nöjespalatset Nype hittar ni inte mindre än tre dansgolv, tre barer och några av Stockholms längsta LED-väggar. Klubben är en självklarhet för Stockholms unga partyelit och är perfekt för större studentskivor.

Adress: Lästmakargatan 8
Middagsgäster: 60 - 150 personer
Eftersläpp: 250 - 500 pers
Bokningsbara dagar: söndag till torsdag
Meny (PDF fil)
Se karta »

Studentskiva på Victoria

I vackra Kungsträdgården ligger Restaurang Victoria. Lokalen har vackra valv, stora panoramafönster ut mot Kungsträdgården och det senaste inom ljud och ljus. Allt detta samt en stor uteservering öppet till 03.00 och det centrala läget gör Victoria till en topplokal för fest.

Adress: Kungsträdgården
Middagsgäster: 60 - 110 pers er
Eftersläpp: 250 - 450 pers
Bokningsbara dagar: Utvalda dagar
Meny (PDF fil)
Se karta »

Studentskiva på Södermalm Ett Ställe

En av Söders populäraste nattklubbar, öppnades för fyra år sedan. Här finns två dansgolv och en stor och skön uteterrass. I den stora delen av lokalen finns både en rymlig bar och scen vid dansgolvet, den mindre delen ligger avskilt från den större och även denna har bar och dansgolv.

Adress: Västgötagatan 4 (200 m från Medborgarplatsen)
Middagsgäster: 60 - 110 pers er
Eftersläpp: 180 - 450 pers
Bokningsbara dagar: Söndag till torsdag
Meny (PDF fil)
Se karta »

Studentskiva på Livingroom

Denna exklusiva lokal ligger under Collage, nära stureplan. Stilen är modern, stilren och fräsch. Köket håller toppklass. Med panoramafönster ut till uteserveringen passar denna lokal det mindre sällskapet som vill vara centralt.

Adress: Ingmar Bergmans gata 2
Middagsgäster : 60-80 pers
Efterinsläpp: 110-180 pers
Bokningsbara dagar: Söndag till torsdag