Specialtransporter

Sky is the limit - Det finns inga gränser
Vår målsättning har sedan vi startade varit att överträffa oss själva, att hela tiden pusha gränserna och utveckla den bransch vi jobbar inom. Inför studenten 2012 introducerar vi en rad olika transporter med förhoppning om att även ni vidgar era vyer gällande er studentdag.

Helikopter från skolan

 Helikopter från skolan

Varför inte bli upphämtad med helikopter på studentdagen? Om det inte är värdigt nog så är det garanterat det mest uppmärksammade sättet att avsluta skolgången.

Hoppa fallskärm!
Möjlighet finns att hoppa ut från helikopter och landa med fallskärm exempelvis på Gärdet.

Monstercab - störst går först

 Cab till studenten!

Inte mycket kan mäta sig med vår ombyggda Chevrolet Blazer K5! Även den största Hummern ser liten ut i jämförelse med denna råa jänkarbil.

Detta ekipage har varit omskrivet i många välkända biltidningar och fått mycket uppmärksamhet på diverse fordonsmässor. Med den väl tilltagna musikanläggningen kommer er studentdag garanterat att vara minnesvärd.

Sveriges största limousine!

 Sveriges största limousine!

Vill du ha en unik student och färdas med klass är vår Hummerlimousine rätt val för dig. Med plats för 8 passagerare kan ni avnjuta ett gott glas champagne i Sveriges enda Hummerlimo.

Denna exklusiva ögonmagnet gläntar på dörren till Las Vegas med en storslagen VIP-känsla.

Lyxigare Hummer-åk!

 Lyxigare Hummer-åk!

Ombyggd Hummer 2 med en väl tilltagen hjulupphängning, monsterdäck, lyxig interjör med lädersoffa, minibar och självklart ett inbyggt storslaget ljudsystem!

Kan precis som våra övriga fordon hyras till utspringet eller varför inte till studentskivan?