Miljö och ansvar vid studentflak

Trygghet och Ansvar

Alltid bytesrätt!

När du bokat något av våra studentflak har du alltid 14 dagars bytesrätt vilket innebär att du kan byta högtalare eller studentflak till större eller mindre utan att det kostar dig något extra.

Garanti!

Sedan starten 2004 har vi upparbetat hundratals åkerier som vi har i vårt nätverk. Tack vare detta kan vi alltid garantera dig ditt studentflak även om ordinarie chaufför ställer in.

Kvalitétsäkring!

Vi testar alltid vår högtalarutrustning både före och efter färd. För att kvalitétsäkra våra tjänster har vi även ett flertal jourbilar ute redo med extrautrustning om något skulle behöva åtgärdas under färden.

jourbil

Tillgänglighet

Vi anser att alla ska ha rätt och möjlighet till ett riktigt studentfirande. Många av de nattklubbar där vi arrangerar studentskivor är redan handikappanpassade och vi har även tagit fram en lösning till våra studentflak för rullstolsbundna elever.

Kontakta oss

08-5225 3737
Så berättar vi mer!

Miljöarbete

På studentevent arbetar vi miljömedvetet trots att vi jobbar med uthyrning av lastbilar som släpper ut avgaser och bidrar med luftföroreningar. Vi jobbar ständigt med att öka vår klimatkompensation och försöker varje år hitta nya och bättre vägar för att uppnå mer i vårt hållbarhetsarbete.

Fler än 10 000 personer åker med oss varje år vilket resulterar till en hel del skräp. När våra flak återvänder för att städas källsorterar vi allt och ser, tillsammans med vår återvinningspartner IL Recycling, till att allt avfall återvinns. Vi sorterar ut fraktionerna PET- flaskor och returburkar, färgat och ofärgat glas, plast, metall, brännbart och icke brännbart. Allt restavfall åker sedan till IL Recyclings återvinningsanläggningar i Stockholm.

Sedan 2009 har vi dessutom ett unikt samarbete med Returpack som resulterat i att ca 80 000 burkar hamnat rätt efter flakturen varje studentsäsong!

il-recycling

Hjälper oss i arbetet med logistik kring källsortering och återvinning.

Returpack

Hjälper oss att ta vara på alla returburkar.