Professionell design

De vita lakanen med skrivna budskap har nått sitt “bäst före - datum”

Studentflak graffiti

Studentevent erbjuder skräddarsydda designade studentflak i form av målarutsmyckning av Sveriges bästa graffitikonstnärer. Vi gör att ert flak blir det lyxigaste, coolaste och sticker ut mest i hela landet. Vill ni briljera på er student med något unikt som gör ert flak storslaget är det här något för er.

Artan Mansouri

Trots sin ringa ålder har Artan lyckats göra sig ett namn på den svenska graffitiscenen. Karriären startade i Gnesta konsthall, som senare ledde till ett samarbete med Nobelmuseet, där han målat tavlor tillägnade Alfred Nobel som nu säljs i deras museum. Artan har också drivit en av Sveriges största konstbloggar. Förutom att sprida sitt budskap med sprayburkar har han startat ett eget klädmärke relaterat till det han målar vilket har bl.a synts på svenska kändisar såsom Marcus Price och Näääk. Just nu är han aktuell i en teveserie tillsammans med andra unga entreprenörer som sänds våren 2012 för SVT.

”En del av syftet med mitt målande är att bidra till en bättre värld genom att sprida mitt kärleksfulla och fredliga budskap!”

Graffiti Sthlm

Graffiti sthlm består av Sveriges två mest etablerade graffitimålare som tillsammans målar ditt studentflak. De har 20 års erfarenhet av graffitikulturen och deras arbeten förekommer bl.a i köpcentrum, sporthallar och gallerier.

PLC crew

Vi erbjuder PLC (Painting like crazy) crew att måla ert studentflak, ett av stockholms mest aktiva och underground graffiti crews med flera års erfarenhet av graffitimålande.