Studentevent

Företaget grundades 2004 och har sedan dess vuxit sig till den främsta arrangören av studentflak, studentskivor och studentfester. Vår enkla filosofi bygger på att ett gott förtroende genomsyrar oss, våra partners och leverantörer vilket resulterar i prisvärda tjänster med nöjda kunder som följd.

Studenten

När man tar studenten är det många komponenter som måste stämma in. Förutom att man måste hänga med på slutspurten i skolan vill man självklart hinna fira sin och sina vänners studentdagar. Att arrangera en egen fest kräver sin tid -tid som alla inte har under det sista året i gymnasiet.

Kvalitet

Vi på Studentevent har varit aktiva inom eventbranchen sedan 2002 och har god kontakt med både myndigheter och polis, samarbete med festlokaler, dekorfirmor, artister, DJ:s osv. Eftersom vi jobbar direkt mot leverantören kan vi ställa krav och pressa priserna - något man sällan kan om man går i 3an på gymnasiet.

Målsättning

Vi har som målsättning att underlätta för studenterna när det gäller att arrangera såväl fester som studentflak. Med många nöjda kunder och referenser i bagaget ser vi varje nytt läsår som en ny utmaning och en möjlighet att utveckla studentfirandet i Sverige samt att utveckla oss som företag.

Väl mött!
Mikael Belenki
Studentevent Sverige AB
31 oktober 2013